Timbeskrivning / Tuntikuvaukset

MANPOWER

Monipuolinen VAIN miehille suunniteltu liikkuvuutta lisäävä ja lihaskuntoa nostattava tunti. Sopii kaikenkuntoisille! Liikkeet tehdään oman kunnon mukaan.

Tisdagar / Tiistaisin uimahallin alasali klo 19.30-20.30

MIXED DANCE

Tykkäätkö tanssimisesta? Sitten tämä tunti on juuri sinulle!

Tällä ryhmäliikunta tunnilla pidetään hauskaa tanssien. Askeleet vaihtuvat joka biisissä, ja parin kerran jälkeen osaat ne jo ulkoa! Tällä tunnilla pääset hikoilemaan ja nauttimaan liikunnasta hyvän musiikin tahtiin! Lets Dance!

Tisdagar / Tiistaisin Laajakallion koulu klo 17.30-18.30

RELAX

Tunnilla keskitymme availemaan ja huoltamaan kehoa erilaisten liikkuvuus- sekä venyttelyharjoitteiden kautta. Tunti sopii erinomaisesti tasapainottamaan hektistä arkea!

Tisdagar / Tiistaisin Laajakallion koulu klo 18.30-19.30

GYM CIRCUIT

Kiertoharjoittelua kuntosalissa. Tule mukaan vahvistumaan! Tunti sopii kaikille.

Onsdagar / Keskiviikkoisin uimahallin kuntosali klo 18.15-19.15

KYIF FYL

FYL tarkoittaa fityogalates ja siinä on elementtejä joogasta, pilateksesta sekä kunnolla lihaskuntoa ja dynaamisia venytyksiä. Tunti on kuitenkin rauhallinen tempoltaan ja musiikiltaan.

Torsdagar / Torstaisin uimahallin alasali klo 18.30-19.30

WORKIT

Lihaskuntoon painottuva tunti. Tunti koostuu alkulämmittelystä, lihaskuntotreenistä ja loppuvenyttelystä. Tunti sopii kaikille.

Lördagar / Lauantaisin uimahallin alasali klo 10.15-11.15

ZUMBA

Zumba® on tanssitunti, jossa korostuu liikunnan ilo ja tanssityylien monipuolisuus. Zumbassa yhdistetään helppoja tanssiaskelia vuoroin nopeaan ja hitaaseen lattarirytmiin sykettä kohottaen ja laskien. Zumba sopii erinomaisesti erilaisista tanssityyleistä kiinnostuneille tanssitaustaa katsomatta.

Söndagar / Sunnuntaisin uimahallin alasali klo 16.45-17.45